ΟΠΑΔ αισιοδοξία Ρομάν Αμπράμοβιτς ΑΠΙΣΤΙΑ ΜΟΙΧΕΙΑ Τα πιο δύσκολα και κρίσιμα γενέθλια για τον Μίκαελ Σουμάχερ

by gudrundft9 in ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΑΤΡΑ on November 11, 2020

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΑΤΡΑ ιδιωτικοι ντετεκτιβ αθηνα τιμες – https://detectiv.gr/ATHENS-000003-NTETEKTIB-TIMES.html. ΑΠΙΣΤΙΑ ΜΟΙΧΕΙΑ Τα 45 του χρόνια συμπληρώνει σήμερα ο επτάκις πρωταθλητής της Formula ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1, ΑΠΙΣΤΙΑ ΜΟΙΧΕΙΑ Μίκαελ Σουμάχερ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ο οποίος νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ σε τεχνητό κώμα, ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΩΑΝΝΙΝΑ μετά το ατύχημά του ενώ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΩΑΝΝΙΝΑ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις την περασμένη Κυριακή.”

Τα πιο δύσκολα και κρίσιμα γενέθλια για τον Μίκαελ Σουμάχερ ΑΠΙΣΤΙΑ ΜΟΙΧΕΙΑ

 

Εκατοντάδες φίλοι και οπαδοί του Γερμανού υπερπρωταθλητή συρρέουν από την Γαλλία και την Ιταλία τις τελευταίες ώρες στην Γκρενόμπλ ως ένδειξη συμ παράστασης, ενώ προγραμματίζουν να πραγματοποιήσουν μια σιωπηλή αγρυπνία ευχόμενοι ταχεία ανάρρωση στον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της F1.

Η Φεράρι, ομάδα με την οποία ο Σουμάχερ πήρε 5 συνεχόμενους τίτλους F1, με αφορμή τα σημερινά γενέθλια του πιλότου, διοργανώνει εκδήλωση συμ παράστασης έξω από το Γαλλικό νοσοκομείο.

Όπως ανακοίνωσε στο facebook, η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία θέλει να αποδώσει φόρο τιμής στο πιλότο που τις χάρισε μεγάλες διακρίσεις και καλεί όλο το κόσμο να εκφράσει την αγάπη του στην εκδήλωση που διοργανώνει έξω από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

newego LARGE t 1101 54293267 type12713

«Σε αυτές τις δύσκολες μέρες και με αφορμή τα γενέθλιά του, η Σκουντερία Φεράρι Κλαμπ, θέλει να δείξει την υποστήριξή της στον Μίκαελ Σουμάχερ και διοργανώνει μια ήσυχη και σεβάσμια εκδήλωση «Όλοι στα Κόκκινα» στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ», αναφέρει μεταξύ αλλών η ανακοίνωση της Σκουντερία.

Η οικογένεια του Μ. Σουμάχερ ευχαρίστησε όλους όσους εκφράζουν τη υποστήριξή τους, ενώ περιγράφουν τον άνθρωπό τους ως «μαχητή». Από την πλευρά τους οι γιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία, ωστόσο είναι πολύ νωρίς για οποιαδήποτε πρόβλεψη.

Η ανατομία του τραυματισμού του Σουμάχερ

2c7c50e4edbefdd7d929e69d9d9a4e94 XL

Ο βετεράνος Γερμανός πιλότος παραμένει σε τεχνητό κώμα εδώ και 4 ημέρες, μετά από το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στην Ελβετία.

Τα κρανιοεγκεφαλικά τραύματα έχουν οδηγήσει τους γιατρούς ήδη σε 2 επεμβάσεις για την αφαίρεση αίματος και για την εκτόνωση της ενδοκρανιακής πίεσης, αφαιρώντας τμήμα του πάνω μέρους του κρανίου του και κάνοντας τρύπησε στο πίσω μέρος.

Οι ιατρικές ενέργειες περιγράφονται από τη φωτογραφία που δημοσιεύει το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων. Οι πιθανοί κίνδυνοι που διατρέχει η υγεία του “Σούμι” σύμφωνα με το AFP είναι γνωστικά προβλήματα και απώλεια μνήμης, παράλυση, απώλεια ισορροπίας κι επιληψία ή ακόμα και θάνατος, κάτι που δεν αποκλείουν ακόμα οι γιατροί.

Διαβάστε επίσης:

Εικόνα-ΣΟΚ: Η ανατομία του τραυματισμού του Σουμάχερ

Σουμάχερ: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

ESPase-sta-dyo”>Το κράνος του Σουμάχερ έσπασε στα δύο

Τραυματίστηκε προσπαθώντας να βοηθήσει ένα κοριτσάκι ο Σουμάχερ

 

ΑΠΙΣΤΙΑ ΜΟΙΧΕΙΑ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Μέρλιν

Στόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

ΑΠΙΣΤΙΑ ΜΟΙΧΕΙΑ Reuters: Παράνομο το σχέδιο φόρου στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές

Σύμφωνα με πόρισμα της νομικής υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιήλθε στην κατοχή του Reuters

Παράνομο κρίνεται το σχέδιο 11 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να επιβάλουν φόρο επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών, σύμφωνα με γνωμοδότηση νομικών εκπροσώπων της Ε.Ε, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters.

Η 14σέλιδη γνωμάτευση, που περιήλθε στην κατοχή του Reuters, θα καταστήσει δύσκολη την εφαρμογή του μέτρου σε 11 κράτη-μέλη από το 2014. Στόχος του είναι να καταβάλουν οι τράπεζες περίπου 35 δισ. ευρώ το χρόνο, ως αντάλλαγμα για την ενίσχυση που έλαβαν από τους φορολογούμενους κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2007-2009.

Αντιθέτως, η έκθεση θα γίνει δεκτή με ικανοποίηση από το Λονδίνο, το μεγαλύτερο χρηματοοικονομικό κέντρο της ΕΕ, που αντιτίθεται στην επιβολή του φόρου. Η Βρετανία και αρκετά ακόμα κράτη-μέλη της ΕΕ αρνήθηκαν να το εφαρμόσουν, κάτι που θέ ΤΕΙ εν αμφιβόλω το δικαίωμα των 11 κρατών να το υλοποιήσουν χωρίς τη συναίνεση των υπολοίπων.

Ο φόρος σχεδιάζεται να επιβληθεί στις μετοχές, τα ομόλογα, τα παράγωγα, τις συμφωνίες επαναγοράς και το δανεισμό τίτλων.

Υπέρ της εφαρμογής του έχουν ταχθεί η Ελλάδα, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Αυστρία, η Πορτογαλία, το Βέλγιο, η Εσθονία, η Σλοβακία και η Σλοβενία.

Οι νομικές υπηρεσίες της ΕΕ αναφέρουν, ωστόσο, στη γνωμοδότησή τους με ημερομηνία 6 Σεπ Τεμβρίου ότι το σχέδιο «υπερβαίνει τη δικαιοδοσία των κρατών-μελών για φορολόγηση βάσει των κανόνων του διεθνούς εθιμικού δικαίου».

Σύμφωνα με το έγγραφο, το σχέδιο δεν συνάδει με την συνθήκη της ΕΕ, «καθώς παραβιάζει τις φορολογικές αρμοδιότητες των κρατών μελών που δεν συμμετέχουν». Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

ΑΠΙΣΤΙΑ ΜΟΙΧΕΙΑ

source: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/388470/ta-pio-dyskola-kai-krisima-genethlia-gia-ton-mikael-soymaher
ΑΠΙΣΤΙΑ ΜΟΙΧΕΙΑ…