ΟΑΚΑ ΑΕΚ κάμερα διεκδικηση αναδρομικων Onsports TV: Η «κιτρινόμαυρη» εξέδρα (video)

by maielem269 in διεκδίκηση αναδρομικών και δώρων on November 11, 2020

διεκδικηση διεκδικηση αιτηση για διεκδικηση αναδρομικων συνταξεων περικοπων συνταξεων αναδρομικων διεκδικηση αναδρομικων Για ακόμα μία φορά οι φίλοι της Ένωσης έδωσαν βροντερό «πάρων» και έδωσαν «κιτρινόμαυρο» χρώμα διεκδικηση αναδρομικων συνταξεων στο ΟΑΚΑ. διεκδικηση δωρων συνταξιουχων   διεκδικηση αναδρομικων συνταξεων Σε κάθε εντός παιχνίδι της ΑΕΚ οι φίλο…”

Onsports TV: Η «κιτρινόμαυρη» εξέδρα (video) διεκδικηση αναδρομικων

 

Σε κάθε εντός παιχνίδι της ΑΕΚ οι φίλοι της ομάδας προσπαθούν να φτιάξουν μία δική τους γιορτή για να υπάρχει ευχάριστο κλίμα σε κάθε παιχνίδι. Κάτι που καταφέρνουν με μεγάλη επιτυχία, καθώς το κλίμα στο ΟΑΚΑ είναι οικογενειακό και ενωμένο ύστερα από αρκετά χρόνια. Δείτε μέσω της κάμερας του Onsports Tv την «κιτρινόμαυρη» κερκίδα να πανηγυρίζει τη νίκη της ομάδας.

Δείτε το βίντεο στο onsports.gr

διεκδικηση αναδρομικων διεκδικηση αναδρομικων Παράταση στα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ

Να δώσουν παράταση στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μέχρι της 20 Σεπ Τεμβρίου αποφάσισαν οι διοικούντες την ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι της Ένωσης, βλέποντας το τεράστιο ενδιαφέρον που υπάρχει από τους οπαδούς της ομάδας, παρότι η ομάδα θα αγωνιστεί φέτος στην Γ΄ Εθνική, αποφάσισαν να δώσουν τη δυνατότητα στον κόσμο να προμηθευτεί ετήσια κάρτα μέχρι και δύο μέρες πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος και εννέα πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με την ενημέρωση της διοίκησης, έχουν διατεθεί ήδη περισσότερα από δέκα χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λόγω της ζήτησης που υπάρχει από τους φιλάθλους της ομάδας μας και αφού ο πρώτος επίσημος αγώνας της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπ Τεμβρίου, παρατείνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας μέχρι τις 20 Σεπ Τεμβρίου».

Πηγή:  sport-fm.gr

διεκδικηση αναδρομικων συνταξιουχων αναδρομικων – περιβάλλον – Ανακάλυψαν σπόρους φυτών που πηδούν και περπατούν

Έναν νέο τύπο κίνησης στα φυτά ανακάλυψαν Γάλλοι ερευνητές του πανεπιστημίου Joseph Fourier, με επικεφαλής των Δρ. Philippe Marmottant.

Ειδικότερα, χρησιμοποιώντας κάμερες και μικροσκόπια οι επιστήμονες ανακάλυψαν πώς διασπείρονται οι σπόροι του φυτού Εκουιζέτο (Equisetum), γνωστό καις ως αλογοουρά, πολύκομπο κλπ.

Όπως διαπίστωσαν, οι σπόροι του φυτού έχουν πόδια που τυλίγονται και ισιώνουν όταν αλλάζουν τα επίπεδα υγρασίας στην ατμόσφαιρα, με αποτέλεσμα να σέρνονται ακόμα και να αναπηδούν στο έδαφος.

Τα αποτελέσματα της μελέτης δημοσιεύθηκαν στην επιστημονική επιθεώρηση Royal Society journal Proceedings B.

Οι επιστήμονες ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τις κινήσεις των φυτών καθώς αποτελούν πηγή έμπνευσης για την κατασκευή αυτοκινούμενων συσκευών.

Η έρευνα

Όταν ο Δρ. Marmottant εξέτασε τους σπόρους στο μικροσκόπιο παρατήρησε την κίνησή τους, ωστόσο μόνο όταν συνδύασε το μικροσκόπιο με μια κάμερα υψηλής ταχύτητας διαπίστωσε πως οι σπόροι «έτρεχαν» και «πηδούσαν».

Όπως προέκυψε από την έρευνα, η κίνηση των σπόρων πυροδοτείται από τέσσερα πόδια ευαίσθητα στους υδρατμούς (ελατήρια), τα οποία τυλίγονται όταν τα επίπεδα υγρασίας μεταβάλλονται.

«Είναι περίπου σαν την περίπτωση των μαλλιών που γίνονται σγουρά όταν έχει υγρασία», ανέφερε ο καθηγητής.

Ωστόσο, τα πόδια των σπόρων του φυτού Εκουιζέτο τυλίγονται και ξετυλίγονται τόσο γρήγορα και δυναμικά, με αποτέλεσμα να κάνουν τους σπόρους να κινούνται.

Τα φυτά του γένους Εκουιζέτο, που παρουσιάστηκαν στη Γη την εποχή των δεινοσαύρων, εξακολουθούν να φύονται σε διάφορες περιοχές της Γης σήμερα.

Το μυστικό τους ήταν μέχρι σήμερα άγνωστο και μόνο η νέα έρευνα κατάφερε να ρίξει φως στους μηχανισμούς της κίνησης τους, εξηγώντας πώς κατάφεραν να επεκταθούν τόσο αποτελεσματικά και να κυριαρχήσουν σε νέα οικοσυστήματα.

ΠΗΓΗ: econews.gr

διεκδικηση αναδρομικων

source: http://www.newsbomb.gr/sports/story/371275/onsports-tv-i-kitrinomayri-exedra-video
διεκδικηση αναδρομικων…