Έλληνες off shore Πάρο συνταξιοδότηση υπαλλήλου Σε ποιους μοίρασε μίζες 3 εκατ. ευρώ ο Π. Ευσταθίου

by brigidatrevascus in σύνταξη δημοσίου υπαλλήλου ν on November 11, 2020

συνταξιοδότηση υπαλλήλου παραιτηση δημοσιου υπαλληλου για συνταξη Τουλάχιστον σε 10 πρόσωπα έδωσε μίζες συνταξιοδότηση δημοσίου υπαλλήλου για την υπογραφή συγκεκριμένων σύνταξη δημοσίων σύνταξη δημοσίων υπαλλήλων υπολογισμός υπαλλήλων υπολογισμός εξοπλιστικών προγραμμάτων ”

Σε ποιους μοίρασε μίζες 3 εκατ. ευρώ ο Π. Ευσταθίου συνταξιοδότηση υπαλλήλου

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 83χρονος κατηγορούμενος ομολόγησε ότι μοίρασε μίζες συνολικού ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ σε 10 Έλληνες και συγκεκριμένα στον  πρώην αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (Α/ΓΕΝ), ναύαρχο Γιώργο Θεοδωρουλάκη (ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή), στον πρώην αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, στρατηγό Κωνσταντίνο Παναγιωτάκη καθώς και σε άλλους αξιωματικούς. Επίσης κατονόμασε τρεις γερμανούς, μεγαλοστελέχη της “Atlas” ως διακινητές μιζών.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να έχει κατονομάσει ακόμα και τον πρώην επικεφαλής της ΕΒΟ ότι έλαβε χρήματα προκειμένου να τα δώσει στον Παύλο Νικολαίδη, επίσης στέλεχος (αντιπρόεδρος και μετέπειτα διευθύνων σύμβουλος) της ΕΒΟ εκείνη την εποχή και κουμπάρο του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου.

TSOXATZOPOULOS12311

Ωστόσο ο υπέργηρος Παναγιώτης Ευσταθίου κατήγγειλε τον συγκατηγορούμενό του και ήδη προφυλακισμένο Α. Κάντα ως εκβιαστή υποστηρίζοντας ότι αυτός του ζήτησε χρήματα προκειμένου να μην μπλοκάρει τη διαδικασία προμήθειας των επίμαχων οπλικών συστημάτων. Ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε ότι οι ύποπτες πληρωμές γίνονταν μέσω της off shore IRON ιδιοκτησίας έχει ήδη συναινέσει στο άνοιγμα των τραπεζικών του λογαριασμών προκειμένου να αποκαλυφθούν οι διαδρομές του μαύρου χρήματος.

Στις επίμονες ερωτήσεις πάντως του ανακριτή κατά της διαφθοράς Γαβριήλ Μαλλή αν δόθηκε μίζα στον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας Γιάννο Παπαντωνίου, ο κατηγορούμενος φέρεται να απαντά αρνητικά. Αρνητικές ήταν οι απαντήσεις του και σε σχετικές ερωτήσεις για Άκη Τσοχατζόπουλο και Γιάννη Σμπώκο.

SBOKOS1398193212

Από την πλευρά του ο ανακριτής, σύμφωνα με πληροφορίες, έδωσε τελεσίγραφο στον κατηγορούμενο λέγοντας του: “Θέλω τα ονόματα των σύνταξη χήρας δημοσίου υπαλλήλου προσώπων που παραιτηση δημοσιου υπαλληλου για συνταξη έλαβαν μίζες από την σύνταξη δημοσίου υπαλλήλου σύνταξη δημοσίου υπαλλήλου ν κορυφή ως τη βάση της ιεραρχίας, σύνταξη δημοσίου υπαλλήλου σύνταξη δημοσίων υπαλλήλων υπολογισμός με ανήλικο παιδί διαφορετικά η Δικαιοσύνη θα κάνει το καθήκον της.”

Διαβάστε επίσης: 

Απολογείται ο Π. Ευσταθίου για τα εξοπλιστικά

Ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ για τα 7 εκατ. ευρώ που επέστρεψε ο Α. Κάντας

Επέστρεψε τα πρώτα 7 εκατ. ευρώ απο τις μίζες ο Α. Κάντας

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο Παπαχρήστου

Διερευνά «αν και τι ήξερε ο Σημίτης» ο ανακριτής για τα εξοπλιστικά

συνταξιοδότηση υπαλλήλου συνταξιοδότηση υπαλλήλου Χιώτης: «Η τρόικα πήρε τα λεφτά της Μαρίας!»

Ο Διονύσης Χιώτης βοηθάει ένα κοριτσάκι που έχει ιατρική ανάγκη, αλλά ενημέρωσε πως η τρόικα πήρε τα λεφτά για τη νοσηλεία της στην Αμερική.

Ο Ελληνας τερματοφύλακας ενημέρωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πως τα νέα για την υγεία της μικρής Μαρίας Μόκα είναι ευχάριστα, αλλά υπάρχει πρόβλημα με τα χρήματα, για τα οποία έγιναν τεράστιες προσπάθειες να συγκεντρωθούν τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο Διονύσης Χιώτης έγραψε συγκεκριμένα: «Θέλω να σας ενημερώσω ότι, ενώ τα νέα είναι για την υγεία της μικρής Μαρίας Μόκα είναι ευχαρίστα, δυστυχώς δεν καταφέραμε να πείσουμε την τρόικα ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για την βοήθειά της, ήταν για αυτό τον σκοπό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

συνταξιοδότηση υπαλλήλου Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής κοντά στην “Αποστολή”

Οι Έλληνες ομογενείς θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό των α Δελφών τους, μέσω των προγραμμάτων της Εκκλησίας είπε ο Αρχιεπίσκοπος κ. Δημήτριος

              Πυλώνα κοινωνικής σταθερότητας χαρακτήρισε την ΄΄Αποστολή΄΄ ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος  Αμερικής κ. Δημήτριος στη συνάντηση που είχε στη Νέα Υόρκη με τον Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα.

«Χωρίς την κοινωνική προσφορά της Εκκλησίας, χωρίς την προσπάθεια του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου και της ΄΄Αποστολής΄΄ η οικονομική κρίση στην Ελλάδα θα ήταν βαθύτερη και ανεξέλεγκτη», είπε ο Σεβ. κ. Δημήτριος, ο οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος από το μέγεθος του έργου, τη μεθοδικότητα και τη διαφάνεια του Οργανισμού της Αρχιεπισκοπής.

             Ο Αρχιεπίσκοπος της Αμερικής και ο Γενικός Διευθυντής της ΄΄Αποστολής΄΄, στη δίωρη συνάντησή τους, εξέτασαν λεπτομερώς τα νέα δεδομένα και την εξέλιξη της κρίσης στην Ελλάδα καθώς και τις επιπτώσεις που δημιουργεί στην οικογένεια και κυρίως στα παιδιά.

Ο κ. Δήμτσας παρουσίασε οικονομικό απολογισμό των προγραμμάτων που βρίσκονται σε εξέλιξη ανάμεσα στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής, τον IOCC  και την ΄΄Αποστολή΄΄ και ενημέρωσε διεξοδικά για τα νέα προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί.

              «Οι Έλληνες υποφέρουν και αυτό το βιώνουμε καθημερινά», είπε ο κ. Δήμτσας και πρόσθεσε, «για να έχει κανείς μία τάξη μεγέθους της κρίσης θα αναφέρω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα: Τα δέματα αγάπης που προσφέρει η ΄΄Αποστολή΄΄  σε οικογένειες που ζουν κάτω από 8.000 ευρώ ετησίως, το 2011 έφθασαν τα 7.851, το 2012 διανεμήθηκαν 35.583 και μόνο το α΄εξάμηνο του 2013, 33527».

Επίσης ο κ. Δήμτσας ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής και έκανε λόγο για την μεγαλοψυχία και τη γενναιοδωρία την Ελλήνων ομογενών που στάθησαν στους εμπερίστατους αδελφούς τους.

              Ο Σεβ. Δημήτριος αναφέρθηκε εκτενώς στο έργο του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου, ευχαρίστησε τον κ. Δήμτσα για την αναλυτική ενημέρωση και πρόσθεσε: «Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής, οι Έλληνες ομογενείς θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό των α Δελφών τους, μέσω των προγραμμάτων της ΄΄Αποστολής΄΄. Είμαι πεπεισμένος ότι γρήγορα η κρίση θα ξεπεραστεί και η Ελλάδα θα βρει τη θέση της. Οι προσπάθειες στήριξης μας συνεχίζονται, εξετάζουμε το ενδεχόμενο άμεσης νέας βοήθειας».

 

           Μ.Κ.Ο. ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ήρας 8 & Δέσπως Σέχου 37, Ν. Κόσμος (πλατεία Κυνοσάργους), Τ.Κ.: 11743, Τηλ.: 213 0184400,www.mkoapostoli

   

συνταξιοδότηση υπαλλήλου

source: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/388210/se-poioys-moiraze-mizes-3-ekat-eyro-o-p-eystathioy
συνταξιοδότηση δημοσίου υπαλλήλου υπαλλήλου…